0620747245 [email protected]

In 1 dag je eigen website maken in WordPress

Binnen 1 dag online
Meer informatieDirect naar boeken

WordPress cursus

Leer In 1 dag alles over WordPress 

Voor echte beginners en mensen met basiskennis

Als je geen zin hebt in weken uitzoekwerk, dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou. Na één dag kun je zelf een WordPress website maken.

Naar FAQ

De cursus wordt gegeven in Soest, vlakbij het station

Om de cursus zo toegankelijk mogelijk te houden, is er gekozen voor een centrale ligging. De locatie is zowel met de auto (parkeren is gratis) als de trein goed bereikbaar.

Naar FAQ

Het maximum aantal deelnemers is acht

Om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven, is het maximum gesteld op acht. Hierdoor is er voldoende tijd en ruimte voor vragen en interactie.

Naar Boekingspagina

Een korte telefonische sessie voor aanvang van de training

Om het maximale resultaat te halen uit de training wordt er voor de training een korte telefonische sessie gehouden. Hiermee kom je goed beslagen ten ijs.

Naar Boekingspagina

Gewoon simpel en doeltreffend

In der loop der jaren heb ik aan heel veel website gewerkt en advies gegeven hoe deze te verbeteren. Mijn credo is KISS (Keep it simple stupid), gelukkig kun je met WordPress eenvoudig zelf een goede website maken.

Hoewel sommige internetbureau’s beweren dat het maken van een website alleen is weggelegd voor professionals, ben ik er van overtuigd dat ik ook jou binnen een dag kan leren om goede WordPress website te maken.

Vervolgens heb je zelf de controle over je website en hoef je dus niet voor elk “wissewasje” aan te kloppen bij een webdesigner. Nee jij maakt straks zelf pagina’s, menu’s en blogs aan.

FAQ (veel gestelde vragen)

De antwoorden worden zichtbaar door op het plusje te klikken +
 Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat, schroom dan niet om mij een appje te sturen. Ik zal z.s.m antwoord geven.
Welke vaardigheden heb ik na de cursus?

Na de cursusdag kun je eenvoudig je website zelf aanpassen. Je hebt dus geen website designer meer nodig. En omdat we met een zeer eenvoudige drag and drop module werken (deze is bij de prijs inbegrepen) krijg je de beschikking over veel professionele designs die je naar eigen inzicht kunt vormgeven.

Is er voorbereiding nodig?
Enige voorbereid zorgt er voor dat je na 1 dag een complete website hebt. Met name teksten en afbeeldingen zijn goed om te hebben voor aanvang van de cursus.
Voor wie is de training bedoeld?

De deelnemers zijn zeer divers. Denk aan ZZP-ers, bloggers en mensen die hobbymatig een website willen bouwen. Als je er niet zeker van bent of deze training voor jou geschikt is, kun je mij altijd een appje sturen. Ik beantwoord al je vragen binnen 24 uur.

Moet ik een basiskennis hebben van WordPress?

Nee dat is niet nodig. Tijdens de cursus worden alle relevante onderdelen
behandeld. Omdat we in kleine groepen werken is er genoeg ruimte voor individuele vragen.

Zijn er buiten de investering van 247,- euro nog bijkomende kosten?

Als je nog geen domeinnaam en webhosting heb afgesloten, dan zijn dit de bijkomende kosten. Het bedrag voor de jaarlijkse hosting is 47,50 en een .nl domeinnaam kost 5,- euro per jaar. Tijdens de telefonische sessie voor aanvang van de cursus, koppelen we de hosting en domeinnaam aan elkaar en installeren we WordPress. 

Kan ik parkeren en is dit betaald?
Parkeren kan voor de deur en dit is gratis.
Hoeveel ervaring heb jij met WordPress?

Inmiddels heb ik honderden websites gebouwd in WordPress, en nee ik ben geen programmeur. Dit is gelukkig helemaal niet nodig om een goede website te bouwen. In de loop der jaren heb ik veel tools en template gezien, uit al deze tools heb ik een selectie gemaakt die we ook tijdens de dag behandelen. Daarnaast mag je gebruik maken van mijn licentie van één van de beste WordPress templates. Met een template pas je het design van je website eenvoudig aan en heb je straks een zeer professionele website. Kijk bijvoorbeeld naar mmpt.nl en iblogbuddy.nl beide gemaakt door cursisten.

Wat deelnemers zeggen

Geweldig! Ik ben echt tevreden met mijn website mmpt.nl en kan nu zelf aanpassingen doen. Daarnaast was het gewoon een leuke en leerzame dag, bedankt!
Nina

More Motion PT

Had wel een basis staan op mijn site iblogbuddy.nl, alleen moest ik veel dingen zelf uitzoeken. Deze cursus heeft mij veel tijd bespaard. Nu kan ik me richten op de Marketing

Bo

i blogbuddy

Praktische informatie

De WordPress cursus vind plaats in het Ondernemershuis Birkstaete. Deze is gelegen aan de Birkstraat 95-1. Als je met de auto komt is er ruime parkeergelegenheid, waar je gratis kunt parkeren. Indien je met het openbaar vervoer komt kun je uitstappen in Soest, vanaf het station is het 10 minuten lopen. Daarnaast zou je ook kunnen uitstappen op Amersfoort, vervolgens neem je bus 70 richting Soestdijk Noord. Stap uit bij de halte “Van Lenneplaan”, vanaf station Amersfoort is dit slechts 10 minuten rijden.

Koffie, thee en lunch

Bij de training is koffie en thee inbegrepen. Om de cursus zo toegankelijk mogelijk te houden verzoek ik je zelf lunch mee te nemen of in de pauze (van 12.00 tot 12.30 uur) het centrum van Soest in te lopen, dit is op een steenworp afstand.

Kleine groepen

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven werk ik altijd in kleine groepen. Omdat er veel animo is voor de training kun je helaas geen optie nemen op een datum. Mocht er onverhoopt toch iets zijn tussengekomen, dan zou je i.o. deel kunnen nemen aan de volgende training.

Exacte tijd en het programma

Na het plaatsen van de bestelling krijg je een email met de exacte details voor de cursusdag. Als je een bedrijf hebt, geef je dit aan in het bestelproces. Vervolgens ontvang je nog een factuur in pdf-formaat die je kunt gebruiken voor je administratie.

 

Samengevat

Technische kennis is niet nodig

Duidelijke en begrijpbare taal

Het thema is ingebrepen 

Er zijn meer dan 100 designs beschikbaar

Zelf je site bijhouden en updaten

Na de curus kun je jouw website zelf beheren 

Bespaar eindeloos uitzoekwerk 

Eindeloos zoeken op internet is niet meer nodig  

stijnvanveelen

Aan de slag met SEO / Content

Je ontvang direct een email met een link naar mijn agenda om een afspraak te maken.
Check voor de zekerheid ook je SPAM folder.

Gelukt! Ga nu naar je inbox

stijnvanveelen

Aan de slag met E-mail automations

Je ontvang direct een email met een link naar mijn agenda om een afspraak te maken.
Check voor de zekerheid ook je SPAM folder.

Gelukt! Ga nu naar je inbox

stijnvanveelen

Aan de slag met SEA (ads)

Je ontvang direct een email met een link naar mijn agenda om een afspraak te maken.
Check voor de zekerheid ook je SPAM folder.

Gelukt! Ga nu naar je inbox

stijnvanveelen

Aan de slag met Social ads

Je ontvang direct een email met een link naar mijn agenda om een afspraak te maken.
Check voor de zekerheid ook je SPAM folder.

Gelukt! Ga nu naar je inbox

stijnvanveelen

Aan de slag met SaaS Marketing

Je ontvang direct een email met een link naar mijn agenda om een afspraak te maken.
Check voor de zekerheid ook je SPAM folder.

Gelukt! Ga nu naar je inbox