0620747245 [email protected]

Projectomschrijving

Winst is een internetbureau die kleine tot middelgrote ondernemers coacht om succesvoller te worden met behulp van internet. Ik ben twee jaar werkzaam geweest voor dit bedrijf en heb naast het coachen van ondernemers veel meegedacht over de koers van winst.nl.
Tijdens mijn werkzame periode voor dit bedrijf heb ik het initiatief genomen om de website te vernieuwen, deze paste niet meer in het tijdsbeeld. Dit project heb ik samen met collega’s opgepakt en uitgevoerd.

CMS
Winst.nl is en was in WordPress gebouwd. Naast het verouderde design was een ander nadeel de hoeveelheid geïnstalleerde plug-ins. Hierdoor werd de website onnodig traag. Om dit probleem op te lossen is er gekozen voor software die meerdere plug-ins in één oplossing bood. Door deze software werd de snelheid en vindbaarheid verbeterd.

SEO
Winst.nl had veel bezoekers, maar deze bezoekers werden maar met een paar specifieke pagina’s binnen gehaald. Er waren veel dode pagina’s die verwijderd of verbeterd moesten worden. We hebben in de meeste gevallen voor het laatst gekozen omdat de website veel autoriteit heeft en het updaten van oude artikelen eenvoudig voor meer verkeer zorgde. Daarnaast zijn goede linkpartners in kaart gebracht om het linkprofiel verder te versterken.

Got a project? drop me a line

9 + 8 =