0620747245 [email protected]

Projectomschrijving

VPSserver.com verkoopt VPS (Virtual Private Servers), dit is razend snelle hosting, wat bijvoorbeeld wordt gebruikt door traders en gamers, waarbij snelheid cruciaal is. Het bedrijf heeft wereldwijde ambities en wil uiteindelijk marktleider worden in het VPS landschap. Inmiddels zijn er negen server locaties, o.a. in America, China, Europa en Afrika.

CMS
Vpsserver.com is hard coded gebouwd. Het voordeel van deze methode, is de snelheid en het gebruik van minder code in vergelijk met een CMS. Hierdoor is de code/tekst verhouding (belangrijk voor SEO) uitstekend. Bij aanvang van het project was de website reeds gebouwd. De opdracht voor VPSserver was dan ook puur marketing gerelateerd.

SEO en SEA
De opdracht was simpel en tegelijkertijd uitdagend. Er moesten binnen drie maanden meer dan duizend servers worden verkocht. Om dit te realiseren hebben we (Storm Digital) gekozen voor een uitgebreide SEA strategie (Search en Display) en conversie optimalisatie met o.a. Hotjar en Optimizely. Binnen deze opdracht was ik projectmanager.

Got a project? drop me a line

12 + 2 =