0620747245 [email protected]

Projectomschrijving

De Flierefluiter is in 1996 opgestart als een klein hobbybedrijfje. In der loop der jaren groeide het uit naar een speelparadijs die in de regio goed bekend staat.
Door de groei en professionalisering van de organisatie was de gedateerde website een doorn in het oog van de eigenaar. Deze heeft destijds de opdracht voor een nieuwe website neergelegd bij de Internet Marketing Universiteit. Als projectmanager droeg ik zorg voor het behalen van deadlines en was ik verantwoordelijk voor het eindresultaat.

CMS 
Flierenfluiterraalte.nl was reeds gebouwd in WordPress. De basis was dus prima, maar de hosting en het design waren dit niet. Daarom hebben we de website gemigreerd naar een snellere server en is er een maatwerk thema gebouwd, die beter aansluit bij de doelgroep en volledig geschikt is voor het gebruik op mobiele apparaten.

SEO en SEA
De eertse fase was gericht op de realisatie van een nieuwe website. In tweede instantie hebben we een adviserende rol gespeeld in SEO. Omdat er weinig keyword concurrentie was werden er eenvoudig goede posities ingenomen in de zoekmachines.
Dit was te danken aan goed gestructureerde content en een sterk backlink-profiel.

Got a project? drop me a line

5 + 13 =